București. Parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor se închid începând de azi de la ora 17 și până vineri dimineața, din cauza avertizării de Cod Portocaliu de vijelii.

Reamintim că în această dimineața, meteorologii au emis o atenționare Cod Portocaliu de vijelii puternice și ploi în aproape toată țara, valabilă de astăzi de la ora 12 până mâine dimineață. Rafalele de vânt vor atinge 80-100 km/h, iar cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp.

Comunicatul oficial al Primăriei Sectorului 4:

Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4, urmare a avertizării de vreme severă, emisă de meteorologi pentru Capitală.

Începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor respectiv Orășelul Copiilor, pentru a evita eventualele accidentări ale persoanelor care se plimbă și se relaxează în cele două parcuri, cauzate de vremea severă, așteptată în acest interval în Capitală. 

Astăzi, meteorologii au emis un cod portocaliu de vremea rea, cu vijelii și rafale de vânt ce pot atinge 100 de km/oră, cu averse și grindină de mari dimensiuni, valabil până mâine dimineață, la ora 06:00, interval în care sunt de evitat deplasările care nu sunt imperios necesare.

În cazul în care întâmpinați totuși dificultăți cauzate de vremea rea, puteți anunța de îndată Primăria Sectorului 4, la numărul de urgență 021.9441.

Comentariile sunt închise.