Întâlnirea dintre premierul desemnat Dacian Cioloș și liderii PNL și UDMR s-a încheiat, după aproximativ o oră. La finalul acesteia, Cioloș a declarat că ”nu s-a luat nicio decizie” și că mai multe detalii va oferi ulterior.

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a întâlnit cu liderii PNL, UDMR și minorităților naționale pentru o primă discuție în vederea formării unei majorități parlamentare. Întâlnirea a avut loc la sediul liberalilor și a durat aproximativ o oră.

După întâlnire, prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş a anunțat cănu s-a luat nicio decizie”. Înainte de întâlnire, Cioloș anunțase pe Facebook că ”ne găsim într-un moment excepțional, care cere soluții excepționale” și că nu intră la ”discuții cu liderii PNL și UDMR gândindu-mă la ce pot obține eu de la partenerii noștri, ci la ce le pot oferi ei cetățenilor României”. 

Amintim că luni, președintele Iohannis l-a desemnat pe liderul USR candidat pentru funcția de prim-ministru, însă șansele acestuia de a coagula o majoritate parlamentară pentru a obține de încredere în Parlament sunt destul de mici. PNL, PSD și AUR au anunțat că nu vor susține cu guvern condus de Cioloș.

Comentariile sunt închise.